Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември Характерно е за това

...
Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември
Характерно е за това
Коментари Харесай

Ден за укрепване на партньорските и семейните отношения, за нови контакти

Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември

Характерно е за това време прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Действията са по-резки. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени.

Добре е да не се претоварвате физически през този интервал. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Уязвима е главата, очите и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:28ч

Потокът от витална сила в човешкото тяло се ускорява и може да стартира да блика като шадраван. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот.

Тези сили би трябвало да бъдат ориентирани към подсилване на връзките в фамилията, към възстановяване на дома. Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Ден за приемане на нови източници на сила, самозадълбочаване и включване на кармичната памет.

Следва 11 лунен ден от 14:28ч на 3 декември до 14:49ч на 4 декември

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът е подобаващ за интензивно физическо натоварване. 

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР